Vår största SALE, 50% OFF på alla produkter. Använd koden: SALE50

FAQ

Vanliga frågor

Q: Vart lägger jag in rabattkoden?

A: Fält för rabattkod finns i den högra panelen - Desktop. Fält för rabattkod finns under fliken "Visa beställningsöversikt" - Mobil.

Q: När får jag mitt paket? 
A:  Vi vill att du som kund ska få din beställda order så snabbt som möjligt. Vi kommer skicka er order inom 2 arbetsdagar efter att du har lagt din order och den kommer därefter levereras hem till dig inom 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Hör av dig till info@chiffonandco.com om du inte har fått din beställda vara efter 5 arbetsdagar. Vänligen observera att för Danmark, Finland och Norge kan det ta längre än 5 dagar. 

Q: Till vilka länder levererar ni till? 
A: Nu har vi även öppnat upp, förutom Sverige även till Danmark, Finland och Norge!

Q: Vad kostar frakten?
A: Vi har en fraktkostnad på 29 kr inom Sverige och 39 kr för Danmark, Finland och Norge. Fraktfritt för alla länder, när du handlar över 299 kr. 

Q: Vad har ni för betalningslösningar?
A: För närvarande erbjuder vi Swish, internetbank- och kortbetalning. 

Q: Skötselråd för produkterna?
A: Vi rekommenderar alltid handtvätt för att bibehålla kvalitén på tyget. 

Q: Vad gäller om jag vill ändra/annullera min order?
A: Innan vi har skickat iväg din order har du rätt att annullera den. Skicka då ett mejl till oss på info@chiffonandco.com för annullering. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ändra i din order när du har lagt den utan du får annullera ordern och lägga en ny stället. Skulle din order redan ha skickats har du ångerrätt i 14 dagar.

Q: Vad gäller vid ånger av produkt?
A: Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Använd retursedeln som medföljer och skicka tillbaka oönskad vara. Vid ånger står du för fraktkostnad. Vänligen mejla oss alltid på info@chiffonandco.com vid önskan om retur och vilken vara/varor du vill returnera samt ordernummer. Så snart vi har mottagit din vara får du ett mejl och en returprocess startas hos oss.

Q: Vad gäller vid byte av vara?
A: Vid byte av varor är returportot kostnadsfritt, du har 14 dagar på dig vid byte, från att du har fått hem varan. Mejla alltid oss på info@chiffonandco.com när det gäller ett byte, vilka produkter samt ditt ordernummer innan du skickar in returen. Använd sedan retursedeln och klistra det på paketet du ska skicka tillbaka. Lägg en ny order på det du önskar byta till. 

Varan du önskar byta skall vara i säljbart skick annars kommer det att påverka återbetalningen. Så snart vi har mottagit din retur kommer du få en mottagarbekräftelse och kort därefter din returåterbetalning.

Q: Vad gäller vid reklamation av produkt?
A: Om du vill reklamera en produkt för att den är felaktig eller defekt, kontakta alltid oss på info@chiffonandco.com för returinstruktioner. Reklamationen till Chiffon & Co ska göras inom skälig tid från det att kunden har mottagit ordern. Vid en reklamation av en produkt som är felaktig eller defekt ska du som kund vara helt utan kostnad. Vi förbehåller oss rätten att erbjuda prisavdrag. 

För mer information, vänligen se över våra användarvillkor här eller skicka ett mejl till info@chiffonandco.com